Slik blir økonomien din i 2021

I de senere år har sjeføkonom Terje Strøm kommentert det kommende årets prognoser for norsk økonomi rett før årsskiftet.

I årets Dagbladet-sak kommer Terje med sine makroøkonomiske betraktninger knyttet til arbeidsliv, boligmarkedet, renteutvikling, aksjemarkedet, oljepris og forbrukernes lommebok.

Kort sagt er han av den oppfatning at det vil ta tid før norsk økonomi innhenter seg, der tempoet på vaksineringen av befolkningen vil påvirke de viktigste indikatorene. Terje tror også at ansatte innen enkelte utsatte yrkesgrupper bør vurdere muligheten for etterutdanning eller bransjeskifte. Les hele saken her.

Dagbladet-sak 28.12.2020.Ønsker du eller din bedrift å avholde et digitalt foredrag eller webinar om utviklingen i norsk økonomi, virkninger av korona, og effekter fra økonomisk politikk? Eller om mulighetene og utfordringene som ligger i det grønne skiftet?

Ta kontakt med sjeføkonom Terje Strøm, som gjerne holder et foredrag med "glimt i øyet" på e-post terje@nyanalyse.no eller mobil 46 44 10 09.

NyAnalyse vil benytte anledningen til å ønske alle venner, kunder og samarbeidspartnere et riktig godt nyttår - med håp om et bedre 2021.

Publisert:

December 29, 2020