Estate Nyheter, 7.11.2019NyAnalyse holdt innlegg på eiendomsdagen til Sem & Johnsen


På eiendomsdagen til Sem & Johnsen Eiendomsmegling den 7. november 2019 var det duket for faglig påfyll og en rekke interessante innlegg på Grand Hotel. Blant foredragsholderne var Terje Strøm, vår sjeføkonom i NyAnalyse.

Foredraget omhandlet internasjonal usikkerhet om blant annet Brexit, handelskrigen mellom USA og Kina, samt påvirkningen dette vil ha på makroforholdene, med hovedvekt på renter og boligpriser i Norge.

Under foredraget kom det frem at det trolig blir en nedtur for global økonomi neste år, og dette er uheldig for Norge. Vi befinner oss imidlertid i en godt rustet posisjon, ettersom vi har flere virkemidler som bremser nedgangen, deriblant rentekutt, bruk av oljepenger samt byggeaktivitet innen offentlig sektor.

Dermed var hovedbudskapet til rundt 150 meglere, boligutviklere og investorer at boligmarkedet vil klare seg greit gjennom en slik nedtur.

Sjeføkonom Terje Strøm har erfaring fra SSB, Storebrand, NHO og Stortingets finanskomite (rådgiver i Høyre) før han startet NyAnalyse for ca. 10 år siden. Dermed har han analysert AS Norge fra flere ulike sider, og kan gi publikum noen tankevekkende budskap.

Ønsker du eller din bedrift noen til å holde foredrag? Kontakt Terje Strøm på ts@nyanalyse.no

Les sak fra Estate Nyheter her.
Publisert:

November 7, 2019