Fra 25. til 28. oktober arrangeres Nordens største økonomifestival Kåkånomics i Stavanger. NyAnalyses sjeføkonom Terje Strøm skal lede Finansmarkedsfondets programpost.

Finansmarkedsfondet finansierer forskning og allmennsopplysning innenfor finansmarkedsområdet og har som formål å bidra til økt kunnskap om og forståelse for finansielle markeders virkemåte.

– Jeg gleder meg enormt til årets Økonomifestival i Stavanger som starter 25. oktober. Det blir fint å lede seminarer, lære nye ting og diskutere faget vårt. Videre er det sosiale med både konserter, vinyl-set og gode nettverk en fantastisk bakgrunn for Nordens største økonomifestival, sier Strøm.

Hvis du er i Stavanger fredag 27. oktober 14:00, ta turen innom! Mer info om arrangementet finner du her: https://kknomics.no/programposter-2023/finansmarkedsfondet

I tillegg er Strøm møteleder på to andre arrangementer med inflasjon som tema: Greedflation - forklarer økt markedsmakt høy inflasjon? og Inflasjon som bedrageri? En samtale om inflasjonens vesen.

Se hele programmet til Kåkånomics her.

Dersom du ønsker innsikt i temaet inflasjon ta gjerne kontakt med sjeføkonom Terje Strøm på terje@nyanalyse.no eller tlf. 46 44 10 09.

Publisert:

October 24, 2023