NyAnalyse øker oppdragsmengden og ønsker å knytte til seg 2-3 økonomer til viktige kundeprosjekter innen privat og offentlig sektor.

Vår visjon er å synliggjøre samfunnsverdier i samarbeid med kundene våre. En stilling som økonom i NyAnalyse krever sterk faglig kompetanse, interesse for samfunnsspørsmål samt nysgjerrighet for andre løsninger enn kun A4.

Ønsket bakgrunn:
- Høyere utdanning innen Samfunnsøkonomi/siviløkonomi fortrinnsvis på masternivå.
- Fordel med relevant erfaring fra forskning eller utredning i akademia eller konsulentbransjen, men nyutdannede med gode resultater oppfordres også til å søke.
- Du trives med å formidle både skriftlig og muntlig.
- Liker å presentere kompleks informasjon og kunnskap på en pedagogisk måte.
- Eventuell erfaring med utforming av tilbud på offentlige utredninger er en fordel, men ikke et krav.
Det er positivt om du er både strukturert og utadvendt siden prosjektledelse, presentasjoner, og kundemøter blir en del av arbeidsoppgavene på sikt.  

Vi tilbyr:
NyAnalyse tilbyr spennende og varierte faglige arbeidsoppgaver hvor du får muligheten til å utgjøre en forskjell for bedriften relativt raskt. Den rette kandidaten kan på sikt tilbys medeierskap i bedriften.
Vi ser frem til å høre fra dyktige økonomer som vil satse på en konsulentstilling preget av konkurranse, kreativ problemløsning og faglig utvikling i Norges ledende analysebyrå på ringvirkninger og omstilling.
------
STUDENTENGASJEMENT (1-2 DAGER I UKEN, ETTER BEHOV)
Vil du kickstarte din økonomkarriere med jobb hos NyAnalyse?
Vi tar imot søknader til student-engasjement for våren og høsten 2022 med mulighet for fortsettelse etter ferdig utdanning. Det er en forutsetning at du er ferdig med bachelor innen økonomi eller samfunnsfag, senest denne våren.
For alle stillingene:
Send i første omgang en kortfattet søknad og CV hvor du begrunner hvorfor nettopp du er riktig person for NyAnalyse. Vi oppfordrer kvinner til å søke på stillingene. Frist er mandag 7. februar.
Ta kontakt med sjeføkonom Terje Strøm på epost terje@nyanalyse.no eller mobil 46 44 10 09, hvis du har spørsmål om de utlyste stillingene.

Publisert:

January 25, 2022