NyAnalyse har levert Ringvirkninger til DNB siden 2017.


AS Norge lever av kloke hoder, varme hender og rik tilgang på naturressurser. Men vi trenger også folk som satser på jobbskaping i SMB'er og næringslivet ellers.


Gjennom de siste 6 årene har NyAnalyse levert tall & beregninger til DNB ringvirkninger og det viser hvor mye bedrifter bidrar i samfunnet vårt. Nye og gamle ordførere etter valget må ikke glemme at industrien, varehandelen og tjenesteleverandører regionalt tilfører verdier og betaler for velferd.


– Jeg er svært stolt over arbeidet våre ansatte gjør for en stor kunde som DNB, og for alle de bedriftene som skaper jobber i hele landet, sier sjeføkonom Terje Strøm i NyAnalyse.


– Bruk tallene og vær stolt av bidraget ansatte og eiere står for. Bare ta kontakt om dere trenger utvikling over 3 eller 5 år med velferdsbidrag, eller å samle datterselskaper i en gruppe.


Mange næringsforeninger har også stor nytte av slike regionale oversikter, som vi kan utarbeide.


Dersom du er interessert i DNB Ringvirkninger eller har spørsmål, ta kontakt med seniorøkonom og fagsjef Rajee Sivam på rs@nyanalyse.no eller sjeføkonom Terje Strøm på terje@nyanalyse.no.

 

Publisert:

November 3, 2023